На Буковині суд виправдав заступника керівника виправної колонії, якого підозрювали в отримання хабара

23.10.2018 12:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

На Буковині суд виправдав заступника керівника виправної колонії, якого підозрювали в отримання хабара. 

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на інформацію про відповідний вирок в Єдиному держреєстру судових рішень. 

На Буковині Кельменецький районний суд зняв обвинувачення із заступника начальника Сокирянської виправної колонії, якого підозрювали в отриманні хабара. 

У тексті вироку йдеться, що заступника начальника колонії звинувачували в тому, що у вересні 2016 року він отримав від засудженого п’ять тисяч доларів за вплив на прокурорів місцевої прокуратури та суддів Сокирянського райсуду щодо умовно-дострокового звільнення. 

Обвинувачений свою вину не визнав. Він розказав, що чоловік був неодноразово засуджений за шахрайства, але працював у колонії у спортивному комплексі, а тому спілкувався з ним майже щодня. 

На початку вересня 2016 року засуджений повідомив співробітнику колонії, що має борги. Засуджений попросив його поговорити із братом і підтвердити, що гроші потрібні для умовно-дострокового звільнення. 

В подальшому засуджений отримав гроші і передав їх заступнику начальника колонії. Останній стверджував, що віддав борг іншій особі. 

Суд вирішив, що у діях обвинуваченого не доведений склад злочину і виправдав його.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда