Борг чернівчан зменшився на 2 млн грн

23.10.2018 14:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

19 жовтня 2018 року на UA: БУКОВИНА начальник КП “Чернівцітеплокомуненерго” Олександр Меленчук відзвітував про результати роботи протягом періоду опалювальних канікул, початок опалювального сезону та відповів на запитання громадян та журналістів. Про це повідомляє ТРК "Буковина".

Олександр Меленчук розповів, що борг чернівчан зменшився на 2 мільйона перед “Чернівцітеплокомуненерго”. Борг перед ПАТ “Чернівцігаз” зменшився більше як на 3,5 мільйони. 

- Заборгованість залишається і це той предмет, який не може не непокоїти, бо в тому зав’язана наша діяльність. Наприклад, підприємство зараз не отримує другий місяць заробітну плату. Важко виводити людей на роботу. Ми вже використали всі обіцянки і цяцянки. Але людина, яка не отримує заробітну плату, мотивації йти працювати на підприємство немає. І це може вплинути і на якість роботи”, — зазначив Олександр Меленчук.

На запитання ведучої програми: “Чи є тенденція до того, що Чернівці можуть відмовитися від централізованого теплопостачання?” спікер відповів: У нашому місті може бути все. Але якщо брати світову практику, то найбільші міста в Європі з централізованим опаленням. Ми зараз маємо перед собою великий шлях. Якщо ми змінимо своє обладнання, коли нас не буде тримати зашморгом ціна на газ, коли ми зможемо обирати паливо, коли початок чи закінчення опалювального сезону не буде мати якусь там знаменну дату, 15 жовтня чи квітня. Люди матимуть можливість регулювати самостійно тепло у квартирі.”

Важливою тезою звітів було зростання ціни на газ.

“Хто не знав, що таке не буде. Діло не в вартості. І в вартості в тому числі. Але якщо ми не навчимося економити, то нічого з того не вийде.”, — розповів начальник КП “Чернівцітеплокомуненерго” Олександр Меленчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд