Буковину назвали одним з найбільш незручних регіонів для ведення бізнесу

23.10.2018 15:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Згідно з результатами рейтингу «Regional Doing Business-2018» найлегше займатися бізнесом у Вінницькій, Івано-Франківській та Житомирській областях. А от найскладніше мати свою справу Луганській, Запорізькій та Чернівецький областях, повідомляє 24 канал.

Експерти оцінювали кожну область за адаптованою методологією Світового банку на основі опитування вітчизняних підприємців. Усього досліджували 6 напрямків взаємодії підприємців із владою: створення підприємства, сплата місцевих податків, одержання дозволів на будівництво, оформлення земельної ділянки під об’єкт нерухомості, приєднання до електромережі, якість електронних сервісів.

Максимальний бал, який могли отримати регіони, – 600. 14 областей України з 25 набрали менше 300 балів. В п'ятірку найнезручніших областей України потрапили – Київська, Харківська, Одеська, Луганська, Запорізька та Чернівецька області. При цьому Сумська область цього року продемонструвала найгірший прогрес року, хоча в загальній таблиці посіла 15 місце. 

Буковину назвали одним з найбільш незручних регіонів для ведення бізнесу

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь