У Волоківській ОТГ відремонтували міст

26.10.2018 00:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Волоківська сільська об'єднана територіальна громада налічує 6 192 особи,  а її площа становить 56 км2. У громаду об’єдналися Волоківська та Валякузьминська сільські територіальні громади Глибоцького району Чернівецької області.

26 жовтня 2018 року в адміністративному центрі Волоківської ОТГ планують ввести в експлуатацію, після проведення капітального ремонту, міст через річку Бородач, який забезпечить комфортне пересування для жителів с. Волока та покращить доступність для 20 господарств цієї громади знаходяться у віддаленій частині села.

Зазначений проект Волоківська сільська рада реалізувала спільно із Басейновим управлінням водних ресурсів річок Прут та Сірет. Загальна сума проекту капітального ремонту мосту в с. Волока становить  близько 600 тис. грн, в тому числі з них Волоківською сільською радою виділено 350 тис. грн, а БУВР – понад 200 тис. грн.

У заході візьмуть участь представники БУВР, Глибоцької районної державної адміністрації та районної ради.

Капітальний ремонт мосту в с. Волока забезпечить  планомірний розвиток дорожньої інфраструктури села  та об’єднаної територіальної громади загалом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews