Бійці ДСНС зустрілися з маленькими чернівчанами (Фото)

27.10.2018 01:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У дошкільному навчальному закладі № 33 міста Чернівці відбулося справжнє свято. Вихованці старшої групи з педагогами, готуючись до Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, провели захід на пожежну тематику «Дбай про свою безпеку».

Малюки весело співали пісні про вогник, танцювали, розказували віршики, відгадували загадки, вчилися розрізняти, коли вогонь людині – друг, а коли може стати ворогом. Діти розігрували сценки на пожежну тематику, відповідали на запитання вікторини, вчилися правильно викликати Службу порятунку.

Розподілившись на дві команди, дошкільнята із задоволенням брали участь у естафеті «Загаси вогонь». Діти уявляли себе вогнеборцями, рятували звірят з умовної пожежі, долали перешкоди, щоб вчасно встигнути загасити іскринку, аби вона не спричинила загорання.

Завдяки таким іграм малюки покращили свої знання щодо того, яку загрозу для життя може становити вогонь. А те, наскільки добре вони знають правила пожежної безпеки, продемонстрували під час забавки «Можна – не можна». Із працівниками Служби порятунку дітлахи складали номери екстрених служб, розмальовували картинки.

Визначити найкращу команду в естафеті було важко. Перемогла дружба, тому учасникам обох команд – розумникам, які добре знають правила безпеки – фахівці Управління ДСНС вручили медалі.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

null
Фото ДСНС

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews