У Чернівцях відбудеться парад автомобілів

27.10.2018 19:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У неділю, 28 жовтня, з нагоди проведення параду автомобілів, присвяченого Дню автомобіліста і дорожника України з 12:00 год буде частково обмежено рух транспортних засобів.

Крім того, буде забезпечно супровід колони за маршрутом руху автомобілного параду по площі Соборній (початок маршруту), вул. Героїв Майдану (на ділянці від площі Соборної до проспекту Незалежності), проспект Незалежності, вул. Головній, вул. Ю. Гагаріна  на ділянці від вул. Головної до транспортної розв’язки на вул. Галицький Шлях (кінець маршруту).

Нагадаємо, Чернівецький обласний автомобільний клуб “Буковина” проведе 28 жовтня з нагоди Дня автомобіліста і дорожника України виставку ретро автомобілів та автомобільний парад. Парад стартує о 12.30 годині з площі Соборної, а далі рухатиметься по вулиці Героїв Майдану, проспекту Незалежності, вулиці Головній до кільця “Дріжзавод”. Виставка раритетної техніки відбудеться на площі Соборній з 9 до 12.30 години, 28 жовтня.

Водіїв просять бути уважними та дотримуватися ПДР.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews