Кращих працівників Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області нагородили

28.10.2018 01:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Кращих працівників Служби автомобільних доріг в області відзначено Почесними грамотами ОДА напередодні їх професійного свята.

26 жовтня з нагоди відзначення Дня автомобіліста і дорожника перший заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк привітав працівників Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області з професійним святом.

У своєму виступі посадовець зазначив, що всі ми в тій чи іншій мірі – автомобілісти, водії, або пасажири, і тому питання забезпечення належного стану дорожньої мережі для мешканців нашого краю є надзвичайно актуальним.

З початком дії так званого «митного експертименту» фінансування дорожньої галузі краю покращилось. Так, торік загальний обсяг фінансування склав 507 млн.грн. У 2018 році плановий обсяг фінансування складає 866,2 млн..грн., з яких 183,7 млн.грн. – понадпланові митні надходження, 182,9 млн грн – на ремонт та утримання доріг місцевого значення.

За ці кошти планується відремонтувати 5 ділянок дороги Н-03 на Київському напрямку, ділянку дороги М-19 від с. Коровія до с. Валя Кузьмина, 2 ділянки дороги Р-62, 1 ділянку Т-26-01 в Путильському районі та 1 ділянку в м. Вижниця. Продовжити ремонт Т-26-02 в межах Заставнівського району та Р-63 в межах Кельменецького та Сокирянського районів. На місцевій мережі планується відремонтувати 65,5 км доріг.  

«Враховуючи географічне розташування нашої області, яка є практично воротами до Євросоюзу, перед дорожниками Буковини стоять великі завдання щодо покращення стану наших доріг до рівня європейських. Це в першу чергу стосується доріг, які безпосередньо виходять на державний кордон. Крім того, потребує негайного вирішення питання завершення будівництва на об’єктах, зруйнованих стихією 2008 року (будівництво двох мостів та ділянки дороги в с. Розтоки, естакади в с. Петраші, двох мостів через р. Черемош та Білий Черемош в Путильському районі, будівництво моста через р. Прут між селами Лунка та Маршинці), - зауважив Михайло Павлюк. – Разом з цим, важливо, аби продовжувалось покращення стану інших доріг області, що дасть змогу залучати інвестиції, розвивати інфраструктуру та туристичну привабливість краю».

Кращих працівників відомства за сумлінну та наполегливу працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника перший заступник голови облдержадміністрації нагородив почесними грамотами обласної державної адміністрації.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews