У Чернівцях вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв АТО

30.10.2018 09:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

29 жовтня під час апаратної наради голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук закликав присутніх вшанувати хвилиною мовчання пам'ять про двох буковинських військових – Дмитра Дарія та Ярослава Гаврилюка, котрі загинули вчора на Сході України.

Нагадаємо, 28 жовтня близько 02:00 від ворожої кулі снайпера загинув військовослужбовець В/Ч А3029 (8 окремий гірсько-штурмовий батальйон 10 окремої гірсько-штурмової бригади)  солдат Дмитро Дарій в районі населеного пункту Кримське, Новоайдарського району, Луганської області.

Дмитро Дарій народився 25 жовтня 1971 року в с. Сергії  Путильського району.

Проживав в с. Суховерхів Кіцманського району.

У військового залишилась хвора мати - Анна Олександрівна.

Дмитро Дарій проходив військову службу по мобілізації у військовій частині В4673 високомобільних десантних військ м. Львів в період з 14.08.2014-01.09.2015 рр., брав участь в АТО;

21.09.2018 призваний на військову  службу за контрактом до В/ЧА3029.

Також  у цей день у зоні Операції Об’єднаних Сил, виконуючи бойове завдання, загинув ще один буковинець – уродженець села Банилів Вижницького району, командир розвідувального підрозділу 28 окремої механізованої бригади 1970 р.н. Ярослав Гаврилюк.

«Двоє наших краян з мужністю обороняли нашу державу від ворога, і ми повинні бути їм вдячні за наш спокій та повсякчас пам’ятати їх подвиг у справі захисту територіальної цілісності те незалежності України», - зазначив Олександр Фищук.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews