У Чернівецькій області майже на 1,5 тисячі зросла кількість застрахованих осіб

02.11.2018 09:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Завдяки заходам з легалізації зайнятості на Буковині майже на 1,5 тисячі зросла кількість застрахованих осіб.

Пенсійники області приділяють особливу увагу роботі з фізичними особами-підприємцями, які становлять більшу частину працюючого населення краю,  щодо роз’яснення негативного впливу заборгованості чи несплати єдиного соціального внеску на набуття працівниками страхового стажу, отримання ними соціального захисту сьогодні і  гідного пенсійного забезпечення в майбутньому.

Від початку 2018 року надіслано листи близько 11 тисячам фізичних осіб-підприємців, які провадять незалежну професійну діяльність, щодо необхідності дотримання норм трудового законодавства і усвідомлення відповідальності за матеріальне забезпечення людей, яких вони взяли на роботу.

В результаті проведеної пенсійною службою краю інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення та заходів впливу на роботодавців, котрі вдаються по порушень трудового законодавства, кількість застрахованих осіб збільшилась на 1,5 тисячі, порівняно з початком року. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews