У Чернівцях громадський транспорт тимчасово змінив маршрут (Фото)

03.11.2018 10:41   Джерело: tva.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях розпочали ремонт проспекту Незалежності: маршрути громадського транспорту змінено. Пише https://tva.ua  

Капітальний ремонт проспекту Незалежності розпочнеться на ділянці від вулиці Небесної сотні до вулиці Героїв Майдану (до кільця готелю «Турист»).

Схему руху тролейбуса №1 змінено, а тролейбус № 5 – тимчасово скасований.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей.

Депутат повідомив, через проведення ремонту буде змінено схему руху тролейбуса № 1, який курсуватиме від центрального корпусу ЧНУ за наступним маршрутом: вул.Героїв Майдану – проспект Незалежності – вул. Головна до училища № 15.

У зворотньому напрямку тролейбус рухатиметься за наступним маршрутом: училище № 15 – вул.Головна – вул. Комарова – вул. Героїв Майдану – центральний корпус ЧНУ.

Також чиновник повідомив про тимчасове скасування тролейбусного маршруту № 5. Натомість, за його словами, буде збільшено кількість тролейбусів на маршрутах № 8 та № 3.

Як зазначив Бешлей, у місцях проведення ремонтних робіт буде організовано реверсний рух автомобілів та маршрутних автобусів.

«Просимо водіїв звертати увагу на нові тимчасові дорожні знаки, які встановлені поруч з проспектом Незалежності та заздалегідь планувати свій маршрут, щоб уникати заторів», – написав посадовець.

За матеріалами  https://tva.ua  

null
Фото  https://tva.ua 

 

null
Фото  https://tva.ua 

 

null
Фото  https://tva.ua 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tva.ua