На Буковині провели курс підготовки волонтерів

03.11.2018 12:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Завдяки волонтерству людина засвоює цінності допомоги, доброти та небайдужості, відчуває, що власноруч може вплинути на позитивні зміни в суспільстві. Кожен охочий має можливість долучитись до волонтерської діяльності.

Саме з такою метою Чернівецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у жовтні 2018 року на базі Чернівецького ліцею сфери послуг провів курс підготовки волонтерів. На заняттях були розглянуті питання становлення та розвитку волонтерства в Україні і за кордоном, особливості діяльності волонтерських молодіжних організацій та їх участі у соціальних заходах.

Заняття проходили у тренінговій формі та були спрямовані на мотивацію молоді звертати увагу на соціальні проблеми, бути активними та долучатись  до волонтерства. Програма підготовки волонтерів дала можливість її учасникам отримати практичні навички успішного спілкування, налагодження контактів з оточуючими, формування особистої відповідальності та планування свого майбутнього.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews