На Буковині СБУ затримала на хабарі двох патрульних поліцейських (Фото)

На Буковині співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі двох інспекторів патрульної поліції.

Оперативники спецслужби встановили, що поліцейські вимагали від жителя Чернівців шістсот американських доларів. За цю суму зловмисники обіцяли своє сприяння в безперешкодному переміщенні територією області трьох тонн спирту без відповідних дозвільних документів на його придбання та реалізацію.

Співробітники СБ України затримали інспекторів після отримання чергової частини неправомірної вигоди в селі Глибочок Сторожинецького району. При цьому зловмисники намагалися втекти на службовому автомобілі, але були затримані правоохоронцями.

У межах кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчо-оперативні дії.

Операція із викриття зловмисників проводилася спільно з відділом моніторингу і аналітичного забезпечення УПП в Чернівецькій області та за процесуального керівництва військової прокуратури.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба УСБУ в Чернівецькій області