Чернівці: голова ДСНС України нагородив рятувальників області (Фото)

05.11.2018 09:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

3 листопада голова ДСНС України Микола Чечоткін зустрівся із працівниками Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Під час заходу в актовій залі установи Микола Чечоткін поспілкувався із рятувальниками про суть реформування органів Міністерства внутрішніх справ України, наголосив на покращенні з наступного року матеріально-технічного забезпечення підрозділів, підвищенні заробітної платні, поліпшенні умов праці рятувальників. Голова ДСНС зазначив, що всі ці зміни сприятимуть зміцненню авторитету Служби порятунку. Також під час свого виступу Микола Чечоткін визначив пріоритетні напрямки роботи у сфері цивільного захисту.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та досягнення у професійній діяльності нагрудними знаками «За відвагу в надзвичайній ситуації» було нагороджено трьох працівників Служби порятунку – старшину служби цивільного захисту Андрія Кицюка, старшого прапорщика служби цивільного захисту Валерія Лупуляка та прапорщика служби цивільного захисту Андрія Рудька.

Нагрудні знаки «Знак пошани» отримали підполковник служби цивільного захисту Руслан Зливко та прапорщик служби цивільного захисту Дмитро Котек. Ще трьом представникам Управління голова ДСНС Микола Чечоткін вручив цінні подарунки – годинники.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Чернівецькій області.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews