На Буковині перевірили стан водних об’єктів та гідротехнічних споруд

09.11.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Дев'ятого листопада з ініціативи обласної державної адміністрації, за участю заступника голови обласної державної адміністрації Мирослава Заячука, відповідних структурних підрозділів ОДА, обласних служб та районного керівництва в залі засідань Новоселицької районної державної адміністрації відбулась нарада щодо перевірки стану водних об’єктів та гідротехнічних споруд району. 

Орендарям рибогосподарських водних об’єктів було роз’яснено питання щодо організації та впорядкування ведення рибогосподарської діяльності на водних об’єктах Новоселицького району та подачі звітної інформації обсягів виробництва продукції аквакультури за формою №1-А риба за 2018 рік. 

На завершення наради також було наголошено, що на водогосподарських об’єктах Новоселицького району мають бути розроблені режими роботи, що передбачають умови діяльності за періодами року, відповідне коригування режимів при зміні гідрометеорологічних умов та водогосподарської обстановки.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews