У поліції розповіли подробиці зіткнення автівки та підводи на Буковині (Фото)

11.11.2018 13:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Правоохоронці розповіли подробиці трагічної ДТП, котра трапилася у селі Костичанах Новоселицького району. Увечері 9 листопада там від зіткнення автівки з підводою загинули чоловік і кінь.

На місці події працівники поліції встановили, що 24-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» допустив зіткнення з підводою під керуванням 55-річного жителя району.

Засліпив зустрічний транспорт – у поліції розповіли подробиці зіткнення автівки та підводи на Новоселиччині

На момент автопригоди віз рухався попереду автомобіля у попутному напрямку. Зі слів водія мікроавтобуса, його засліпив зустрічний транспорт і він не встиг вчасно помітити перешкоду.

Від отриманих внаслідок зіткнення травм 35-річний пасажир підводи та кінь загинули на місці ДТП. За результатами медичного освідчення водії обох транспортних засобів на момент аварії були тверезими.

Засліпив зустрічний транспорт – у поліції розповіли подробиці зіткнення автівки та підводи на Новоселиччині

За вказаним фактом слідчі вже розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь