На Буковині подружжя отруїлося сурогатним алкоголем

13.11.2018 12:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Новодністровську подружжя отруїлося сурогатним алкоголем. Як повідомляє Північно-бессарабський інформаційний портал, 11 листопада бригада швидкої медичної допомоги міста Новодністровська терміново виїхала до пари, яка тривалий час зловживала спиртним. Як вдалось встановити на місці трагедії, чоловік і жінка 1977 та 1981 років народження отруїлися сурогатом алкоголя. Медики на місці надали першу допомогу, після чого їх доставили в реанімацію Сокирянської Центральної районної лікарні.

У постраждалих лікарі зафіксували загострення хронічних хвороб, викликане отруєнням неякісним алкоголем. На ранок 12 листопада стан чоловіка покращився, а от мешканка Новодністровськ перебуває у вкрай важкому стані. Лікарі роблять все необхідне для того, щоб врятувати життя постраждалої. Усе лікування проводиться за рахунок Сокирянської ЦРЛ. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь