На Буковині попереджають про ймовірне ускладнення руху транспорту через погіршення погоди

13.11.2018 13:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Український гідрометеорологічний центр попереджає про погіршення погодних умов на більшій частині Україні. Зокрема, мова йдеться і про Чернівецьку область. Насуваються похолодання, очікується випадіння опадів у вигляді дощу з переходом в мокрий сніг та сніг з утворенням снігового покриву.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

З метою недопущення виникнення ускладнень у русі транспортних засобів, пов’язаних з погодними умовами, Служба автомобільних доріг разом з ДП "Чернівецький облавтодор" готують техніку для зимового утримання. Також встановимо за станом проїзду штучними спорудами та ділянок доріг, де в першу чергу утворюється ожеледиця або снігонакопичення. Служба автомобільних доріг також нагадує водіїв про безпеку, адже раніше ми застерігали, щоб водії переодягнули колесні шини на зимові.

У разі виникнення ускладнень в русі транспортних засобів, пов’язаних з погодними умовами, негайно інформувати керівництво Служби автомобільних доріг або/та чергового оператора.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець