Борчині з Чернівців здобули золоті медалі на міжнародному турнірі в Берліні

14.11.2018 19:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Борчині Чернівецької обласної ДЮСШ Марія та Соломія Винник здобули золоті медалі на міжнародному турнірі в Берліні.

З 10 до 11 листопада 2018 року в Берліні відбувся 13 міжнародний жіночий турнір «Берлін-2018». В змаганнях взяли участь команди з 18 країн: Швеції, Швейцарії, Фінляндії, Польщі, Греції, Угорщини, Хорватії, Норвегії, Франції, Австрії, Литви, Латвії, Естонії, Чехії, Нідерландів, Румунії, України та збірна команда Німеччини. 460 спортсменок на чотирьох килимах виборювали медалі турніру в новозбудованому спортивному центрі Берліну «Adlershof».

Тріумфували на цих престижних змаганнях вихованки тренера-викладача  Чернівецької обласної ДЮСШ Сергія Одинака, сестри-близнючки Марія та Соломія Винник.

Марія Винник виступала у ваговій категорії до 50 кг. Здолавши опір представниць Польщі, Фінляндії, Німеччини та Франції  увійшла до фіналу, де у фінальному поєдинку впевнено перемогла ще одну представницю Франції та здобула золоту медаль. Її сестра-близнючка Соломія виборола І місце у ваговій категорії до 53 кг., перемігши представниць  з Німеччини, Польщі, Франції та у фіналі - Швеції. 

Буковинські спортсменки продемонстрували яскраву технічну боротьбу. В кожній сутичці проводила велику кількість технічних дій. 

За рішенням організаторів змагань Марію Винник було визнано кращою борчинею турніру. Доречно зазначити, що в минулому році кращою спортсменкою турніру була визнана Соломія. Отож впродовж двох років сестри-близнючки здобувають звання «Краща борчиня турніру».

Юних чемпіонок було нагороджено медалями, грамотами та цінними подарунками.

Вітаємо юних спортсменок та тренера-викладача і бажаємо подальших звершень на національних та міжнародних аренах!

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews