У Чернівцях відбудеться театралізована Феєрія

15.11.2018 20:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16 листопада о 14:00  у Чернівцях в рамках першого Дитячого інклюзивного культурно-мистецького фестивалю  «Наш чудовий СонцеСвіт!» відбудеться одноіменна театралізована Феєрія.

Подія створена у партнерстві з  чернівецьким осередком Дитячого фонду України, Чернівецьким обласним центром естетичного виховання «Юність Буковини», управліннями освіти та  культури, сім’ї та молоді, соціального захисту Чернівецької  облдержадміністрації та Чернівецької міської ради.

В заході братиме участь понад  70 дітей різного віку,  половина з  яких  – діти з особливими потребами, та близько 500 глядачів – дітей та дорослих, увазі яких буде представлена яскрава мистецька театралізована вистава, в програмі якої  театралізовані сценки, пісні, танці. Продемонструємо створені під час Фестивалю два анімаційні фільми та соціальний ролик з назвою «Всі діти – рівні! Всі – талановиті!» (слоган Фестивалю).

Гості фестивалю побачать виставку дитячого живопису «СонцеСвіт – один для всіх!», і  вся зала буде співати Гімн Фестивалю «Наш чудовий СонцеСвіт» (слова Лідії Анциперової, музика Оксани Первової – Рошки). Кожен учасник фестивалю отримає Сертифікат. В цілому подія носить соціальний характер, спрямована на створення можливостей культурного розвитку дітей з особливими потребами, залучення  митців, педагогів через надання їм досвіду спілкування з дітьми з особливими потребами.

Місце, дата  та час проведення: Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини», 2 поверх,  вулиця  Героїв Майдану, 5, 16 листопада (п’ятниця), початок о 14:00 (до 15.30).

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

null
 
 
 
 
 
null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews