На Буковині упіймали злодійку, яка крала телефони й гаманці (Фото)

16.11.2018 08:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
13 листопада 2018 року оперативники Управління карного розшуку, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, на зупинці міського транспорту затримали 55-річну жительку Сокирян.
 
Жінка поцупила із рюкзака 18-річної студентки гаманець з грошима та документами, коли та їхала в тролейбусі.
 
Злодійку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під час проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили у зловмисниці викрадені речі потерпілої. Також в сумці злодійки знаходились раніше поцуплені пенсійні посвідчення, які вона використовувала для безоплатного проїзду в транспорті, та два мобільні телефони.

Жінка зізналася у крадіжках. Наразі правоохоронці перевіряють, чи не причетна вона до скоєних аналогічних злочинів на території області.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області, злодійку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі оголосили крадійці про підозру у вчиненні злочинів. Слідство триває. По даним фактам слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews