Чернівці продовжують співпрацю з містом Клагенфурт-ам-Вертерзеє

18.11.2018 19:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Робоча зустріч начальника відділу інвестицій та міжнародних зв‘язків Чернівецької міської ради Сергія Нежурбіди з офіційним представником бургомістра м. Клагенфурт-ам-Вертерзеє магістром Францем Петріцем відбулась 15 листопада.

Під час зустрічі, яка проходила в ратуші міста Клагенфурт-ам-Вертерзеє (Австрія), за сприяння начальника відділу магістра Єви Яніци, котра відповідає за міжнародну кооперацію, була досягнута дововленість про майбутній офіційний візит бургомістра міста Клагенфурт-ам-Вертерзеє до Чернівців з метою проведення перемовин про надання майбутньої техніко-консультативної допомоги у розвитку житлово-комунальної , інфраструктурної та містобудівної сфер Чернівців.

Також сторони домовились про активізацію двосторонніх відносин у культурній сфері між містами-побратимами. Як відомо 2019 рік буде роком Австрійської культури в Україні та Української культури в Австрії. Зустріч відбулась за активної участі та сприяння почесного консула Австрії в Чернівцях Сергія Осачука.

За матеріалами http://chernivtsy.eu/portal 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews