Рятувальники закликали буковинських школярів дотримуватися правил пожежної безпеки (Фото)

19.11.2018 19:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16 листопада буковинські рятувальники провели багато заходів у навчальних закладах області. У Кельменецькому районі фахівці Служби порятунку побували у школі села Лівинці, працівники Кіцманського районного сектору відвідали Мамаївський навчально-виховний комплекс № 1 та Мамаївський загальноосвітній навчальний заклад.

Під час зустрічі з учнями вогнеборці нагадали дітям правила безпеки та вказали найпоширеніші причини, внаслідок яких виникли пожежі в області протягом року. Рятувальники наголосили, що головною причиною загорань зазвичай стає «людський фактор». Саме через людську недбалість та нехтування елементарними правилами безпеки й трапляється більшість нещасних випадків. Тому, щоб не допустити виникнення пожеж, вогнеборці пояснили, до чого можуть призвести пустощі з вогнем, нагадали школярам правила безпечної експлуатації опалення та електроприладів.

Подібні заходи відбулися у Путильському районі, де працівники районного сектору УДСНС провели профілактичні бесіди із учнями Довгопільського, Самаківського, Яблунецького та Дихтинецького закладів загальної середньої освіти, та Заставнівських гімназії та школі. Рятувальники приділили велику увагу роз’ясненню, чим небезпечна пожежа у навчальному закладі, як правильно слід діяти у такій ситуації, розповіли про особливості проведення евакуації зі школи, вказавши, як повинні вести себе діти, і за чим треба слідкувати вчителям під час виходу з приміщення.

Рятувальники закликали школярів бути обережними та відповідально ставитися до дотримання правил пожежної безпеки.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews