Дозвіл на видалення зелених насаджень чернівчани можуть отримати в ЦНАПі

22.11.2018 22:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У перелік послуг, що надаються в Центрі надання адміністративних послуг, входить надання дозволу на видалення зелених насаджень в місті Чернівцях.

Надання даної послуги регулюється Законами  України «Про місцеве самоврядування», «Про благоустрій населених пунктів», «Про адміністративні послуги». Для отримання вищезазначеної адміністративної послуги до Центру надання адміністративних послуг  міської ради подається  письмова заява встановленого зразка (особисто або уповноваженим представником). В разі надіслання поштою – з описом вкладення. При будівництві, реконструкції, додатково подається договір оренди землі, дозвіл на виконання будівельних робіт.

Строк, протягом якого надається адміністративна послуга, складає до 30 календарних днів, у процесі ліквідації аварійної та надзвичайної ситуації не більше 5 робочих днів, у разі відмови – впродовж 10 робочих днів.

Перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги:

– подання суб’єктом  господарювання неповного пакету документів, необхідних для одержання дозволу, згідно із встановленим вичерпним переліком;

– виявлення в документах, поданих субєктом господарювання, недостовірних відомостей;

– несплата вартості зелених насаджень при будівництві та реконструкції;

– якісний стан зелених насаджень (добрий, задовільний), окрім при будівництві та реконструкції.

Дана послуга є безоплатною. Результатом надання адміністративної послуги є дозвіл затвердженого зразка.

В разі виникнення додаткових питань звертайтесь у Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7, телефон для довідок: 50-90-90, а також за адресою м. Чернівці, вул. . Підкови, 2, довідки за телефонами: 560-540.

За матеріалами: http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews