На Буковині пенсіонерку госпіталізували з обмороженням стоп

01.12.2018 15:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

На Буковині пенсіонерку госпіталізували з обмороженням стоп

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на головного лікаря Вашківецького центру первинної медико-санітарної допомоги Василя Приньковського. 

У Чернівецькій області медики госпіталізували пенсіонерку з обмороженням нижніх кінцівок. За його словами, лікарі сьогодні вранці госпіталізували жительку села Волока 1931 року народження. 

"Швидка доставила жінку до лікувального закладу. Там є обмороження стоп попередньо І-ІІ ступенів, загальне переохолодження. Вона зараз при свідомості. Обігріли її та лікуємо. Нам невідомо, скільки часу вона перебувала на морозі. Але динаміка - тиск, пульс – тримають в межах вікової норми", - повідомив Василь Приньковський. 

За словами медика, в лікарню про жінку з обмороженням повідомили небайдужі люди. Як відомо, 28 листопада у Чернівцях від обмороження померла жінка приблизно 40 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда