На Буковині вантажівка з'їхала у кювет і перегородила дорогу (Фото)

01.12.2018 17:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

29 листопада 2018 року на автодорозі сполученням смт Кельменці – с. Росошани Кельменецького району вантажний автомобіль, який з’їхав з проїжджої частини у кювет, перегородив дорогу. Щоб витягнути вантажівку та розблокувати дорогу, на місце події виїхали працівники Служби порятунку. Рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль та розблокували трасу.

Цього ж дня  на автодорозі сполученням м. Заставна – с. Веренчанка через складні погодні умови та ожеледицю з дороги з’їхав вантажний автомобіль. Водій не міг самостійно виїхати з кювета, тому звернувся до Служби порятунку. Рятувальники за допомогою пожежно-рятувальної техніки відбуксирували вантажний автомобіль на проїжджу частину. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

У Чернівцях працівники Служби порятунку допомогли водію карети  швидкої медичної допомоги. Повертаючись з виклику, через ожеледицю автомобіль не зміг подолати підйом на вул. Матросова обласного центру. Водій звернувся до Служби порятунку. За допомогою спецтехніки рятувальникам вдалося відбуксирувати автомобіль швидкої медичної допомоги у місце, звідки водій самостійно продовжив рух.

Загалом для надання допомоги від УДСНС залучалось 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу.  

На Буковині вантажівка з'їхала у кювет і перегородила дорогу
 
На Буковині вантажівка з'їхала у кювет і перегородила дорогу
 
На Буковині вантажівка з'їхала у кювет і перегородила дорогу
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд