На Буковині відремонтувати та оновили понад 100 км доріг

05.12.2018 20:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У 2018 році вдалося капітально відремонтувати 15 км буковинських доріг та якісно оновити більше 90 км доріг.

Під час Громадської ради при ОДА в.о. голови ОДА Михайло Павлюк акцентував, що важливим напрямком освоєння коштів з обласного бюджету є робота над покращенням дорожньої інфраструктури Чернівецької області.

«У поточному році область отримала від так званого «митного експерименту» на ремонт доріг 64,7 млн. грн. Очікуємо, що сума дещо збільшиться, адже ми мали ще перехідні кошти з 2018 року. Відтак, в цілому  за рахунок суми близько 84 млн. вдалося здійснити капітальний ремонт 15 км буковинських доріг, а в цілому, по всіх коштах, котрі були передбачені на дороги, нам вдалося якісно оновити більше 90 км доріг», - підкреслив Михайло Павлюк.

Разом з тим, в рамках засідання Громадської ради при ОДА Михайло Павлюк дав доручення Департаменту фінансів найближчим часом провести нараду по освоєнню коштів:

«Хто не вміє використовувати кошти якісно, ощадливо, не буде мати перспектив отримати наступні транші та підтримку наших програм. Ситуація з освоєнням коштів турбує і центральну владу. Вона очевидна і по місцях, проте у нас не є катастрофічна ситуація, але ми повинні тут показувати результат. Неприйнятно, коли кошти надаються для тих чи інших регіональних програм, а вони затримуються та по суті не використовуються».

За матеріалами ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews