У буковинському ресторані годують навіть тих, у кого нема грошей

08.12.2018 19:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
 

У Чернівецькій області у ресторані «Ріо», що знаходиться в селі Мамаївці, готові безкоштовно нагодувати всіх людей, які не мають можливості придбати собі їжу.

Про це повідомила керівник закладу Наталія.

«Ми започаткували таку акцію у понеділок, 3 грудня. Ідея виникла спонтанно: ми готуємо кожного дня комплексні обіди, завжди зі свіжих продуктів. Їжі багато залишається, яку доводиться викидати. Вважаю, що краще нагодувати тих, хто цього потребує. Люди, які зовсім не мають грошей, можуть прийти до нас, і ми її завжди нагодуємо їх свіжими продуктами», - сказала пані Наталія.

За словами керівниці закладу, до ресторану за безкоштовними харчами навідалися поки тільки четверо людей.

«Ми надіємось, що про акцію дізнаються, і до нас прийде більше людей, - додала жінка. - Я хочу, щоб про акцію дізналося більше людей, тому і поширюємо інформацію у соціальній мережі. Одна жінка зголосилася розклеїти оголошення. За це я їй дуже вдячна, бо сама не маю такої можливості».

«Ми плануємо до Нового року за гроші із новорічних корпоративів закупити пакуночки з продуктами та розвезти усім нужденним людям на Буковині. Я свого часу потребувала допомоги, і мені допомогли небайдужі. Тому зараз і я хочу комусь допомогти», - додала пані Наталія.

За матеріалами Чернівецький портал
 
null
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews