У Чернівцях міськрада виділила 1 млн грн податківцям, з якими судиться Продан

10.12.2018 17:13   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чернівецька міськрада виділила Головному управлінню ДФС в області один мільйон гривень на реалізацію Комплексної Програми покращення умов обслуговування платників податків у Чернівцях та збільшення надходжень до державного й місцевих бюджетів на 2019-2021 роки.

Таке рішення було ухвалене на черговій сесії міськради 6 грудня, пише molbuk.ua.

Рішення, автором якого є депутат міськради від "Рідного міста" Володимир Бешлей, ухвалили без обговорень та зауважень 26-ма голосами депутатів.

Програма передбачає придбання кондиціонера, комп’ютерної та оргтехніки, встановлення CRM - системи, ремонт приміщень, де обслуговуються платники податків та придбання меблів та світлодіодних ламп у приміщення ЦОП. 

У Чернівцях міськрада виділила 1 млн грн податківцям, з якими судиться Продан


Раніше повідомлялося, що секретар Чернівецької міської ради Василь Продан подав до суду  на Головне управління ДФС в Чернівецькій області з вимогою визнати протиправним наказ керівника відомства, який стосується позапланової перевірки щодо сплати ним податків.

Водночас 11 жовтня представник Продана у підготовчому засіданні подав до суду клопотання про зупинення провадження у справі на строк 30 днів "з метою досягнення примирення між сторонами". Суд задовольнив клопотання про зупинення провадження в цій справі. Наступне засідання у цій справі мало відбутися 3 грудня 2018 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews