Молодь з шести регіонів України відвідала місто Вижницю

12.12.2018 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

7-9 грудня за підтримки управління молоді та спорту обласної державної адміністрації відбувся регіональний захід Всеукраїнського проекту «Твоя країна Вижниця - Карпатські миротворці».

Молоді учасники руху приїхали з 6 регіонів України, зокрема Рівненської, Харківської, Запорізької, Київської, Волинської та Кіровоградської областей, відкрили для себе ворота до Карпат — місто Вижницю.

У ході візиту молодь з різних регіонів України поспілкувалася з головою Вижницької ОТГ Олексієм Чепілем, відкрила для себе мистецькі традиції Вижниччини. Відвідали майстерню та музей Вижницького коледжу прикладного мистецтва ім. В. Шкрібляка. Під час відвідин майстерні коледжу для гостей було проведено майстер-клас з конструювання скульптури.

Упродовж трьох днів молоді люди зі всієї України відкрили для себе туристичні родзинки Вижниці, піднялися на перевал Німчич та Протяте каміння.

Справжній дух традицій та звичаїв Вижниччини учасники руху відчули під час музично-поетичного вечора в Вижницькій районній бібліотеці за участі місцевих письменників та представників Вижницького народного аматорського театру.

Завершальними пунктами програми були відвідини музею краєзнавства при бібліотеці у с. Виженка і теплий прийом від працівниці бібліотеки Євдокії Яремчук та вручення подяк за участь в триденному візиті до міста Вижниці і та сувенірів від управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Цей візит додав нову позначку на карті Всеукраїнського руху «Твоя країна» і відкрив місто Вижниця для молодих активних людей з всієї України.

Захід відбувся у рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews