У Чернівцях відремонтують вулицю за 40 мільйонів гривень (Відео)

17.12.2018 19:43   Джерело: promin.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Ремонт вулиці Хотинської у Чернівцях вартуватиме близько 40 мільйонів гривень. Наразі в міськраді завершують роботу над проектно-кошторисною документацією.
 
У міській раді зібрали всі технічні вимоги від водоканалу, тепломережі, обленерго та інших служб для того, щоби наступного тижня розпочати роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації щодо ремонту вулиці Хотинської у Чернівцях. Про це у своєму зверненні до чернівчан розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.
«Звичайно, вулиця велика. Її довжина близько 4 кілометрів, а стан такий, що вимагає капітального ремонту. Коли завершимо роботи над проектом, виділимо потрібну суму коштів. За попередніми розрахунками, це близько 40 мільйонів гривень. Це чимала сума. Тож, крім використання власних джерел, будемо звертатися і до Кабміну, аби отримати додаткові кошти з держбюджету для капітального ремонт цієї вулиці», – розповів Василь Продан.
 
 
За матеріалами http://promin.cv.ua 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua