П'яний за кермом: буковинець отримав дев'ять протоколів

24.12.2018 07:17   Джерело: tva.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Дев'ятий протокол за керування у стані сп’яніння склали патрульні у Чернівцях на водія, який позбавлений права керування на 10 років.

Про це повідомляє прес-служба партульної поліції Чернівецької області.

Як йдеться у повідомленні, у неділю, 23 грудня, патрульні зупинили транспортний засіб "Mercedes Benz S320" за те, що водій не ввімкнув сигнал повороту відповідного напрямку (п. 9.2 ПДР України).

Патрульні зауважили, що при спілкуванні у водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували пройти огляд на стан сп’яніння.

«Огляд проводився в ЧОНД. Результат огляду – позитивний. Водій керував транспортним засобом в стані наркотичного сп‘яніння внаслідок вживання маріхуани», – повідомили у патрульній поліції.

На водія складено протокол за ч.3 ст.130 КУпАП та винесено постанову ч.4 ст.126 КУпАП. Оскільки водій позбавлений права керування на 10 років, авто під розписку передано тверезому водію.

За матерілами https://tva.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tva.ua