Казкові персонажі на велосипедах їздили вулицями Чернівців (Фото)

24.12.2018 08:13   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Костюмований велопарад влаштували у Чернівцях. Учасники святкової акції перевдягнулися в Дідів Морозів та ельфів.

Про це повідомляє 5 канал.

Такий старт у місті оголошують шостий рік поспіль. Загалом до велокарнавалу долучилися двадцятеро буковинців.  Чернівчанин Володимир Руденко інженер за фахом. Кілька років тому чоловік власноруч зібрав веломобіль. Відтоді він постійний учасник міських велоподій. От і нині зголосився долучитися до костюмованої новорічної акції на своєму триколісному транспорті.

Зібралися учасники на Соборній площі біля головної ялинки. До святкового забігу долучилися зо два десятки містян. Головна умова – кожен має бути у костюмі Діда Мороза або ельфа.

«Образ вигадала за 5 хвилин. У цій шапці вже тиждень ходжу, тому костюм це в мене на кожен день. А от на велопарад приїхала вперше», – розповідає учасниця акції Аліна.

«Особливість цього параду у тому, що їдуть одні відчайдухи. Бо може бути сніг, вітер, тому складно», – розповідає організаторка Тетяна Лебухорська.

Святкова акція припала у прямому сенсі до смаку дітям, бо учасники велозабігу пригощали їх солодощами.

«Для дітей це свято, дітям подобається, бо їх багато. А ще коли один із них вручив дитині цукерку – то взагалі. Це емоції, це позитив, правда ж?», – питається молода матуся Віталія Козменко. 

Рушила новорічна колона центром міста. А щоб учасники велозабігу вільно пересувалися маршрутом, очолив процесію екіпаж патрульних.

За матеріалами https://molbuk.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua