Рабинович: У Бюджеті на 2019 рік враховано інтереси тільки силових структур

Саме з цієї причини він не голосував за прийняття бюджету в листопаді 2018 року.

30.12.2018 13:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Державний бюджет України на 2019 рік - це бюджет силовиків, в якому для решти українців нічого не передбачено. Про це заявив народний депутат і лідер «Опозиційною платформи - За життя» Вадим Рабинович в ефірі програми «Велика інтерв'ю з великим політиком» на телеканалі «112 Україна».

«Бюджет 2019 року - це бюджет силовиків. Це бюджет, за яким країну розділили на силовиків і простих людей. Кілька днів тому працівникам прокуратури підняли зарплати на 25%. Чудово, це все хороші люди. Тільки я не розумію, чим відрізняється журналіст, медик або ще хтось від силовика? Чому вони повинні бути жебраками в країні, а силовики - багатіти? Чому так відбувається? Чому ми на них виділяємо все більше і більше, а на інших - нічого? »- обурився парламентарій.

За словами політика, саме з цієї причини він не голосував за прийняття бюджету в листопаді 2018 року. Рабинович також зазначив, що єдина пропозиція для Бюджету-2019, яке у нього, як у народного депутата, є - це зовсім його скасувати.

«Тому я і не міг голосувати за цей бюджет. Я вносив свої пропозиції до всіх бюджетам, але до бюджету, який влада затвердила на 2019 рік, - тільки одна пропозиція: скасувати його », - розповів лідер« Опозиційною платформи - За життя ».

Він також зазначив, що подібні бюджети приймають політичні режими, які побоюються свого народу і розраховують в разі необхідності спиратися виключно на силові структури.

«Ми знаємо, які режими виділяють на силовиків найбільше. Це ті режими, які бояться своєї країни, бояться свого народу, бояться за свої крісла. Вони вважають, що на щитах і кийках втримаються. Але так не буває. Україна - це не Росія, я хочу про це нагадати », - підсумував Вадим Рабинович.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews