Зеленський і Коломойський наплювали на інститут президентства в Україні, – експерт

02.01.2019 22:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Виступ Володимира Зеленського в переддень Нового року на телеканалі «1+1» замість традиційного привітання президента стало демонстрацією неповаги до самого інституту президентства в Україні і грою на почуттях розчарованих громадян.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав експерт Олексій Голобуцький.

За його словами, виступ Володимира Зеленського на телеканалі «1+1» замість новорічного привітання президента стало «відкритою демонстрацією неповаги навіть не до Порошенка як особистості, а до самого інституту президентства».

«Такого навіть за Януковича не було. Це визнали навіть ті, кого і близько не можна назвати «порохоботами». Нас із вами Коломойський через свою маріонетку розводить. Всю країну розіграли. Тільки це нітрохи не смішно. Це – явний перебір», – заявив Голобуцький.

Він висловив думку, що Ігор Коломойський, власник телеканалу, таким пасажем з боку свого протеже «грубо і цинічно» зіграв на почуттях тих людей, які чимось розчаровані у своїй країні. Це, за словами Голобуцького, знижує шанси Зеленського на політичні перспективи.

«Хочете президентом бачити людину не з політики? Їжте. Тільки за цим стоять олігархи, у яких такі «зеленські» – розмінні монети. А товар – це ми з вами. Сподіваюся, що після такого відвертого плювка в бік самого поняття «президент України» не дуже багато громадян захоче бачити цього комедіанта на чолі України», – підсумував експерт.

Нагадаємо, що напередодні Голобуцький заявив, що у випадку оголошення воєнного стану 2014-го Україна зазнала б поразки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews