Розшукувану юну буковинку поліція знайшла на Київщині

04.01.2019 08:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Нині дівчинку оглядають лікарі. Вирішується питання про повернення неповнолітньої батькам.

Отримавши повідомлення про зникнення у Чернівцях 13-річної жительки Сокирянщини, працівники поліції негайно почали проводити усі необхідні заходи для якнайшвидшого розшуку дівчинки. На пошуки неповнолітньої було орієнтовано весь особовий склад поліції Чернівецької області, а також громадськість.

Опитуючи кожного, хто міг володіти будь-якою інформацією про місцезнаходження дитини, правоохоронці з’ясували, що дівчина автобусом виїхала з Чернівців і може перебувати у Києві. Працівники сектору ювенальної превенції обласного управління Нацполіції одразу ж передали столичним колегам інформацію про розшукувану, а також усі її прикмети.

Вже за кілька годин співробітники Києво-Святошинського відділу поліції розшукали юну втікачку на автовокзалі у місті Боярка. Правоохоронці встановили, що за час відсутності дівчинки, протиправних дій відносно неї не вчинялося.

Поліцейські Буковини вдячні усім небайдужим громадянам і колегам з Київщини за оперативний розшук неповнолітньої.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews