Правоохоронці затримали на хабарі посадовця чернівецького КП (Фото)

04.01.2019 19:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Начальник одного з відділів МКП «Чернівціспецкомунтранс» вимагав у приватного підприємця 25 тисяч гривень за сприяння в укладанні тендерного договору.

Працівники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області спільно з територіальним підрозділом Департаменту захисту економіки НПУ під процесуальним керівництвом прокуратури задокументували факт вимагання неправомірної вигоди 48-річним посадовцем «Чернівціспецкомунтрансу».

Правоохоронці встановили, що підприємство планувало придбати для своїх потреб вантажний автомобіль. Зловживаючи своїм службовим становищем, керівник одного з відділів вирішив збагатитися за рахунок учасника тендеру. Порушник пообіцяв підприємцю посприяти в безперешкодному укладанні договору купівлі-продажу. Свою допомогу посадовець оцінив у 25 тисяч гривень.

3-го січня слідчі ГУНП спільно з працівниками УЗЕ затримали зловмисника безпосередньо під час отримання вказаної суми неправомірної вигоди. Порушника поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews