До обласної державної адміністрації Чернівців завітала коляда

05.01.2019 10:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За традицією, до прийдешніх рідзвяних свят, колектив Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка привітав виконавчу та представницьку владу краю, а отже - і всю громаду Буковини - зі світлим святом Різдва Христового!

Після виконання відомих колядом, в.о. голови ОДА Михайло Павлюк подякував виконавцям за різдвяний дух, що запанував у Будинку з левами: «Цей чарівний спів нагадує нам про те, що ми - українці, а коляда переплітається з низкою подій. Зранку ми проводили оркомітет щодо приїзду родин Героїв Небесної Сотні на Буковину. Опісля цього - на Центральній площі схилимо голови у жалобі за воїном ООС Віталієм Онуфрейчуком. По обіді - декілька важливих нарад, зокрема по дорожньому господарстві. Це і є Україна зараз, у такому переплетенні подій творимо нашу історію, захищаємо нашу землю, бережемо наші традиції».

За матеріалами ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews