Буковинець задушив власну дружину

08.01.2019 19:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Правоохоронці встановили, що до трагедії призвело непорозуміння між подружжям. Під час сімейної суперечки чоловік накинувся на жінку з кулаками.

Сьогодні вночі, 08-го січня, до Сторожинецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Бобівці на узбіччі дороги колядники знайшли мертву жінку.

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група Сторожинецького ВП, котра виявила тіло 42-річної місцевої жительки з тілесними ушкодженнями, які вказували на явні ознаки насильницької смерті.

В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що того вечора подружжя поверталося із гостювання напідпитку. Між ними виникла сімейна суперечка. Під час конфлікту 35-річний чоловік наніс своїй дружині численні удари по голові та тулубі, а потім руками схопив потерпілу за шию, перекривши доступ повітря. Від удушення жінка померла на місці.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення злочинцю підозри та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 115 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводяться першочергові слідчі дії.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews