До уваги чернівецьких спортивних клубів!

12.01.2019 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З 20 до 23 червня 2019 року в місті Клагенфурті (Австрія) відбуватиметься найбільша в Європі молодіжна мультиспортивна подія United World Games.

Спортсмени з усього світу збируться на стадіоні ЄВРО-2008 у Клагенфурті на вихідні, сповнені спорту та дружби. Більше 10 000 спортсменів з 40 різних країн зустрінуться на півдні Австрії, щоб скористатися можливістю конкурувати на міжнародному рівні в олімпійській атмосфері. На додаток до спортивних змагань United World Games виступає за культурний обмін і міжнародне порозуміння, вірний девізу: «Один світ – тисяча друзів».

Захід проходить під патронатом ЮНЕСКО і відбувається вже в п’ятнадцятий раз. На честь 15-річчя United World Games 2019 вперше представлено 15-ма різними видами спорту. На додаток до трендових видів спорту, таких як футбол, баскетбол або волейбол, ігри також пропонують широкий вибір спортивних видів спорту таких як стрільба з лука та фрісбі. Проте, United World Games будуть раді не тільки учасникам масових видів спорту, але й учасникам зі спортивних об’єднань, шкіл та індивідуальних спортсменів.

Звичайно у ці вихідні в основному відбуватимуться спортивні змагання, але United World Games, крім цього також пропонує інтенсивну програму культурних заходів. Це включає в себе безліч унікальних додаткових заходів, таких як урочисте відкриття з більш ніж 75 тисячами глядачів, і місто спортсменів з незліченною кількістю заходів, міжнародні кіоски харчування, різноманітні варіанти розваг та багато іншого.

Для отримання додаткової інформації про спорт, реєстрацію або розваги відвідайте веб-сайт UWG за адресою https://www.unitedworldgames.com/en/  Для того, щоб спростити організацію або участь у турнірі для кожної команди, United World Games організовує за сприятливою ціновою пропозицією все необхідне від приїзду, проживання до харчування, а також документи, що підтверджують участь у заходах (для пред’явлення за місцем навчання/роботи). Для отримання додаткової інформації прохання звертатися за адресою office@unitedworldgames.com 

За матеріалами http://chernivtsy.eu

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews