На Буковині відновлено роботу з видачі витягів про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок

12.01.2019 19:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Державна служби України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомила, що відповідно до пункту 8 підрозділу 6 Перехідних положень Податкового кодексу України (в редакції Закону України від 20.12.2016 №1791-VIII (Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році) встановлено, що індекс споживчих цін за 2017 рік, що використовується для визначення коефіцієнта індексації нормативно-грошової оцінки земель, застосовується із значенням: для сільськогосподарських угідь (ріллі, багаторічних насаджень, сіножатей, пасовищ та перелогів) – 100 відсотків; для земель несільськогосподарського призначення за 2018 рік – 100 відсотків.

Значення коефіцієнта індексації нормативно-грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення за 2018 рік становить 1,0.

Згідно вищезазначеного, Головне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, відділ у м. Чернівцях відновлює роботу стосовно видачі витягу з технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок. Для отримання даних адміністративних послуг чернівчани можуть звертатись до ЦНАПу Чернівецької міської ради за адресою вул. Героїв Майдану, 7 та вул. І. Підкови, 2.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews