Головна загроза для майбутніх виборів президента – це фальсифікації з боку влади

14.01.2019 16:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Головна загроза для майбутніх виборів президента – це фальсифікації з боку влади. Про це лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко заявив представникам ЗМІ сьогодні після одержання в ЦВК посвідчення кандидата у Президенти України.

Валентин Наливайченко закликав до об’єднання усі громадські та патріотичні організації і виступив з ініціативою створення загальноукраїнського громадського руху «За вільні і справедливі вибори».

«І влада, і українське суспільство, міжнародні партнери України, і особливо учасники перегонів мають зробити все від них залежне, щоб президентська кампанія і волевиявлення пройшли прозоро і без будь-якого зовнішнього втручання. Захистимо вільне волевиявлення українців», — заявив кандидат у президенти Валентин Наливайченко.

За його словами, Рух «Справедливість» і його партнери, а це понад 210 громадських організацій, готові об’єднатися, щоб не допустити фальсифікацій і захистити вибір людей.

«Рух «Справедливість», усі наші осередки по всій Україні, готові захищати справедливі і вільні вибори», — запевнив Валентин Наливайченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews