Чернівецькі поліцейські за лічені хвилини затримали дует грабіжників

14.01.2019 22:16   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чернівецькі поліцейські за лічені хвилини затримали дует грабіжників

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області. 

Правоохоронці викрили чоловіка та жінку, які обґрунтовано підозрюються у відкритому заволодіння чужим майном. 

Злочинну пару поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Затриманим загрожує до шести років позбавлення волі. 

Уночі 13-го січня до Чернівецького відділу поліції звернувся 59-річний місцевий житель. 

Заявник повідомив, що на одній із вулиць Чернівців до нього підійшли невідомі чоловік і жінка. Молодик попросив у потерпілого цигарку, а потім ударив декілька разів по голові. Від ударів чоловік упав на землю і нападники тут же скористалися його безпорадністю – забрали у своєї жертви гроші, мобільний телефон і кишеньковий ніж. Одразу на пошуки злочинців було орієнтовано всі наряди поліції. 

В ході проведення розшукових заходів патрульні поліцейські по «гарячих» слідах затримали осіб, які підпадали під орієнтування. В подальшому слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції провела впізнання, під час якого потерпілий вказав своїх нападників. 

Ними виявилися 32-річний чернівчанин, котрий неодноразово відбував покарання за грабежі та розбої і 22-річна жителька обласного центру, яка раніше була судима за наркозлочини. 

У зловмисників поліцейські вилучили частину викраденого майна, а саме ніж і мобільний телефон. Злочинну пару правоохоронці помістили до ізолятору тимчасового тримання. 

Слідчі Чернівецького ВП оголосили грабіжникам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські готують клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда