Поліція розшукує очевидців наїзду на двох пішоходів у селі Чагор на Глибоччині

18.01.2019 10:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В ході оперативно-розшукових заходів встановлено, що вказану ДТП близько 19 години 15 хвилин 9 січня скоїв мінівен темно-сірого кольору ймовірно марки «Renault Clio», «Ford C-Max» чи аналогічної.

Після ДТП автомобіль отримав пошкодження передньої частини з правого боку, зокрема захисної радіаторної решітки, крила, капоту, та зник із села Чагор у напрямку міста Чернівці.

Працівники поліції просять звернутися до поліції:

громадян, які стали свідками чи очевидцями цієї ДТП, або володіють будь-якою інформацією про подію;

водіїв, які того вечора їхали за маршрутом Чагор-Чернівці – для надання записів відео реєстраторів - можливо там зафіксована автівка, яка причетна до цієї ДТП;

власників та працівників автосервісу та точок продажу запчастин - якщо у період з 9 січня до Вас зверталися власники автівок схожих за описом, з приводу ремонту чи заміни відповідних деталей з пошкодженнями, характерними для ДТП;

водія, який вчинив ДТП – для з’явлення до поліції зі зізнанням, що пом’якшить покарання за вчинення злочину.

Довідка: ДТП сталася 9-го січня 2019 року о 19 годині 15 хвилин по вулиці Незалежності у селі Чагор Глибоцького району. Керуючи невстановленим автомобілем, невідомий водій здійснив наїзд на двох місцевих жителів і, не зупинившись, поїхав з місця події.

В результаті аварії 52-річний чоловік і 46-річна жінка отримали численні травми і були госпіталізовані.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за ознаками частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3-х років.

Якщо Вам відома будь-яка інформація про обставини ДТП, автомобіль чи водія-втікача, прохання повідомити її на спецлінію «102» або безпосередньо до чергової частини Глибоцького відділення поліції чи за номером 050 76 95 309.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews