Валентин Наливайченко розпочав президентську кампанію на Тарасовій горі в Каневі

21.01.2019 21:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Павло Жак

Президентська кампанія Валентина Наливайченка розпочалася з покладання квітів до могили Тараса Шевченка на Тарасовій (Чернечій) горі в Каневі. Саме там і відбулася зустріч із активістами й однодумцями Руху «Справедливість».

Окрім того, у музеї «Шевченківський національний заповідник» на Чернечій горі Валентин Наливайченко презентував громаді свою передвиборчу програму як кандидат у Президенти України.

Він зауважив, що президент повинен бути тією людиною, яка захищає громадянина, його інтереси.

«Для мене як майбутнього президента ключовим є захист людини, зміна системи влади на службу громадянам, повернення країни на світлий шлях розвитку. Економіка, соціальна сфера, пенсії, зарплати, – все це має стати пріоритетним, бо це включає відновлення нормального життя в країні. І ми маємо стати членами ЄС і НАТО. Бо для нашої нації важливими є європейські стандарти, – наголосив лідер Руху «Справедливість».

IMG_3320

Цей день є символічним, оскільки саме 41 рік тому дисидент Олекса Гірник вчинив акт самоспалення на Чернечій горі, протестуючи проти русифікації України.

«Постать Олекси Гірника мала вплив на тих, хто виступав за незалежність України. І зараз ми змушені доводити право на незалежність. Обов’язок президента – гарантувати громадянам мир та безпеку. Я знаю, що робити і як робити. Не боюся труднощів та відповідальності, маю нульову толерантність до корупції і не залежу від олігархів. Маю чіткий покроковий план відновлення миру та деокупації частин Донецької та Луганської областей та АР Крим, який, серед іншого, передбачає укладення нової дієвої міжнародної угоди», –зазначив Наливайченко.

Варто зазначити, що Валентин Наливайченко — один з небагатьох топ-політиків сучасної України, який іде до людей та здобуває довіру, відверто спілкуючись з виборцями.

«Кожен, хто був на Чернечій горі, погодиться зі мною, що це місце української сили. Місце, яке дає заряд потужної енергії, що є заохотою діяти, боротися і рухатися вперед. Вперед – до перемоги!» — заявив політик.

Минулого разу, зустрічаючись з черкащанами, він відповідав на їхні запитання на Соборній площі. Тоді ж і пообіцяв: “Я думаю, що варто розпочати президентську кампанію саме з Черкащини. Можливо, це буде Канів або Мошни».

Сказав — зробив!
Справедливість — буде!

IMG_3282-min

IMG_3227

IMG_3369

IMG_3257

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews