У Чернівцях запрацювали курси чеської мови від Чеського центру

22.01.2019 09:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях запрацювали курси чеської мови від Чеського центру при Посольстві Чеської Республіки. 

В минулому році у Чернівцях відбулася зустріч Другого секретаря Посольства Чеської республіки в Україні, Директорки Чеського центру в Києві Люції Ржегоржікової із керівниками структурних підрозділів Чернівецької міської ради.

Дипломат проінформувала про основні пріоритети і діяльність Чеського центру в Україні, а також, сторони обговорили можливість відкриття Чеського центру у Чернівцях. Мережа Чеських центрів представлена 22 державними установами по всьому світу.

Чеські центри як додаткова ланка дипломатичних структур всебічно репрезентують Чеську Республіку за кордоном. Основні напрями його діяльності– культура та освіта.

В освітній сфері Чеський центр пропонує групові мовні курси, а також надає інформацію про вивчення чеської мови та можливості навчання в Чеській Республіці. Детальну інформацію про курси чеської мови від Чеського центру у Чернівцях – для дорослих та дітей, від початкового рівня до вільного володіння мовою можна знайти за посиланням: http://kyiv.czechcentres.cz/kursi-esko-movi2/cernivci/ 

За матекріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews