Валентин Наливайченко зустрівся з послами ЄС та представив свій президентський план

25.01.2019 14:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Кандидат у президенти Валентин Наливайченко зустрівся з усіма послами ЄС та презентував пріоритети розбудови країни, захисту громадян та відновлення руху України до Європейського Союзу.

«Насамперед, я впроваджу у нас в країні європейські стандарти в медицині, освіті, сертифікації ліків та якісних продуктів харчування. Українці відчують якісні зміни через підвищення якості життя та економічного розвитку», – наголосив кандидат у президенти.

Валентин Наливайченко також детально презентував західним дипломатам свій президентський план дій для відновлення миру та економіки України.

«Мій план відновлення миру спрямований на відновлення співпраці України і всієї європейської спільноти. І я розпочав його втілення вже зараз – з презентації нової дієвої міжнародної угоди з деокупації України!» – підкреслив кандидат у президенти Валентин Наливайченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews