У трьох загальноосвітних закладах Чернівців тимчасово призупинено навчання

25.01.2019 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У середу, 23 січня, о 16:07 год з метою попередження поширення захворюваності на ГРВІ, в тому числі грип,  локалізації епідемічного процесу та забезпечення стабільної епідемічної ситуації в місті, прийнято рішення про тимчасове призупинення навчання з 24 січня до 2 лютого.

Це стосується закладів загальної середньої освіти та окремих початкових класах, де на ГРВІ захворіло понад 20% учнів.

Зокрема, навчання буде призупинено в початкових класах гімназії № 4 та у всіх класах гімназії № 7, де кількість хворих учнів перевищила 20%. Крім того, на карантин закриють два початкові класи спеціалізованої школи № 6, де відсутні понад 50% учнів. 

В усіх загальноосвітніх навчальних, дошкільних, позашкільних закладах міста, школах естетичного виховання посилено проведення санітарно-гігієнічних, протиепідемічних та дезінфекційних заходів, забезпечено контроль за дотриманням температурного режиму, ведеться щоденне медичне спостереження за персоналом та учнями, вихованцями. 

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews