Увага! Поліція розшукує осіб, причетних до вбивства жительки Сторожинеччини

26.01.2019 21:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Після пожежі у приватному будинку на місці події знайдено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

24-го січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Їжівці після пожежі в приватному будинку знайдено померлу 50-річну власницю помешкання.

Під час огляду тіла поліцейські виявили тілесні ушкодження, що вказують на насильницьку смерть жінки. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції та Сторожинецького відділу. Наразі поліцейські проводять комплексні заходи для встановлення осіб, які вчинили вбивство, свідків та можливих очевидців.

Поліція звертається до всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо осіб, які можуть бути причетні до злочину, з проханням повідомити на спецлінію «102» або за номерами телефонів (03735) 2-19-60, (066) 511-13-49

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews