Депутати хочуть скоротити список осіб, на честь яких можна називати вулиці та площі у Чернівцях

27.01.2019 08:41   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецька міська рада має намір внести зміни до Положення про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, мостів, встановлення пам’ятних знаків і меморіальних дошок в м. Чернівцях.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідний проект рішення оприлюднений на сайті Чернівецької міськради, його розгляд на сесії ради очікується 28 лютого 2019 року.

Згідно з проектом документу, до вказаного Положення пропонується додати пункт 4 розділу розділу IV "Порядок подання документів та прийняття рішення щодо встановлення пам’ятних знаків і меморіальних дошок в м.Чернівцях", у новій редакції: "Встановлення пам’ятних знаків і меморіальних дошок, присвоєння імен вулицям, провулкам, іншим об’єктам, здійснюється визначним діячам та чернівчанам, які віддали життя у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України".

Як зазначається на сайті міськради, автором цього проекту рішення є юридичне управління ратуші.
 
За матеріалами https://molbuk.ua 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua