У Чернівцях чоловік влаштував пожежу та намагався вистрибнути з вікна другого поверху (Відео)

27.01.2019 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях правоохоронці врятували чоловіка, який підпалив власний будинок, після чого намагався покінчити життя самогубством, зістрибнувши з другого поверху.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив керівник управління патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб.

Він повідомив, що інцидент стався учора вранці.

«Поліцейські роти тактико-оперативного реагування отримали повідомлення “Звернення інформаційного характеру”. Громадянин повідомив, що його сусід безпричинно кричить, побив вікна та намагається зістрибнути з другого поверху, а також здійснив підпал власного будинку, – повідомив Шкроб. - Після прибуття на місце події, було виявлено пожежу позаду будинку, а на другому поверсі побачили напівоголеного чоловіка, який погрожував стрибнути з вікна. ТОРівцями було негайно вжито заходів для зупинення спроби самогубства даної особи, чоловіка затримано, оскільки він ніс загрозу собі та оточенню. Після чого на місце події викликано ДСНС для усунення пожежі та 17 бригаду ШМД».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews